Рецепт
Борщ та наани від Herbalife Nutrition та шеф-кухаря Юрія Ковриженко
Від Юрія Ковриженко
1 страва Відео рецепти
Борщ та наани

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ БОЩУ:
ТОМАТНИЙ СУП HERBALIFE NUTRITION – 2 мірні ложки
МОЛОЛДЕ КУРЧА – 500 гр
БУРЯК – 300 гр
ПЕКІНСЬКА КАПУСТА – 150 гр
МОРКВА – 150 гр
ЦИБУЛЯ – 150 гр
ТОМАТИ – 150 гр
ЗЕЛЕНЬ – 25 гр

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НААН:
ПРОТЕЇНОВА СУМШ ФОРМУЛА 3 – 15 мірних ложок
МОЛОКО ЗНЕЖИРЕНЕ – 150 мл
КУНЖУТНА ОЛІЯ – 50 мл
КУРКУМА – 1 чайна ложка
ЧАСНИК – 3 зубчики
ЗЕЛЕНЬ – 15 гр